Начальник поліції Київщини: До столиці росіяни не дійдуть

Начальник поліції Київщини: До столиці росіяни не дійдуть

Відео
Укрінформ
Теоретично повторний наступ росіян на столицю можливий, але вони будуть при цьому зазнавати великих втрат і до самого Києва не дійдуть.

Про це у інтерв’ю телеканалу «Ми-Україна» заявив начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов, передає кореспондент Укрінформу.

«У теорії, звичайно, може бути (повторний наступ на столицю з боку росіян – ред.). Але оборонні та фортифікаційні споруди створені таким чином, що ми будемо зустрічати ворога аж на наших кордонах. Тому, звичайно, я впевнений, що вони (росіяни – ред.) будуть нести (при спробі повторного наступу – ред.) великі втрати, але до столиці вони не дійдуть», - сказав глава поліції Київської області.

За його словами, те, що задумав президент рф володимир путін, знає тільки сам путін, і проблема рф полягає у тому, що там одна людина може одноосібно приймати будь-яке рішення.

Читайте також: Китай в ООН закликав не перетинати «червону лінію»: Ядерна війна не має вестися ніколи

«Ми з цього і виходимо, і готуємо у складі сил оборони Києва і Київської області, у тому числі й нашу поліцію. І це вже не 24 лютого - ми значно збільшили кількість автоматичної зброї, змінили систему навчання наших працівників. Ми дуже серйозно підготувалися до засобів індивідуального захисту – бронежилети, каски для особового складу», - уточнив Нєбитов.

Він заявив, що поліція столичної області перебудувала свої відділки для того, щоб правоохоронці могли там цілодобово нести службу, не виїжджаючи додому.

«І військові дуже серйозно підготувалися саме на Київщині (щодо імовірності повторного наступу росіян – ред.)», - запевнив глава поліції Київщини.

Читайте також: Річниця вторгнення рф: понад 50 представників іноземних парламентів відвідали Ірпінь

Як повідомлялося, 22 лютого мер Києва Віталій Кличко заявив, що повторний наступ на Київ буде великою помилкою росіян, і що українські військові приготували багато «подарунків» росіянам у разі повторного наступу на столицю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-