На Тернопільщині перевернувся автобус «Neoplan», троє загиблих

На Тернопільщині перевернувся автобус «Neoplan», троє загиблих

Фото
Укрінформ
На Тернопільщині увечері 19 лютого перевернувся автобус «Neoplan», який віз 39 пасажирів з Буковеля Івано-Франківської області до Тернополя. Унаслідок ДТП троє людей загинуло і троє травмувалися.

Про це повідомляє у Фейсбуці Головне управління ДСНС України у Тернопільській області, передає Укрінформ

“19 лютого на автодорозі Н-18 в межах с. Стара Брикуля Микулинецької територіальної громади Тернопільського району на узбіччя перекинувся автобус «Neoplan», що здійснював нерегулярні перевезення з м. Буковель Івано-Франківської області до м. Тернопіль. Внаслідок ДТП 3 людей загинуло та 3 травмовано”, - йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначили, що на момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. Потерпілих доставили до Теребовлянської міської лікарні.

Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса. Крім цього, рятувальники вжили заходів, щоб не допустити пожежі. Із залученням 3 одиниць допоміжної техніки, яку надало місцеве агропідприємство, автобус підняли з узбіччя на проїжджу частину.

Читайте також: На трасі Київ-Чоп сталося ДТП, серед постраждалих - троє дітей

Обставини виникнення ДТП встановлюються.

Як повідомляв Укрінформ, на трасі Київ-Чоп у селі Зубра біля Львова ввечері 17 лютого через зіткнення двох легковиків постраждало семеро людей, зокрема троє дітей.

Фото: Головне управління ДСНС України у Тернопільській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-