У Тернополі відкрилася мистецька резиденція «Додому на Різдво»

У Тернополі відкрилася мистецька резиденція «Додому на Різдво»

Укрінформ
У Тернополі 5 січня відкрилася мистецька резиденція «Додому на Різдво»

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у Тернопільській міській раді.

«Мистецька резиденція «Додому на Різдво», яка сьогодні відкрилася в Українському Домі, - це один із заходів, які дозволять городянам не просто цікаво і весело провести час, а й долучитися до різдвяних традицій нашого народу. Зокрема, саме з цією метою у резиденції працюватиме для відвідувачів Майстерня Різдва «Зимова феєрія». Тож всі охочі тут зможуть взяти участь в еко-макітрі «У вирі традицій» і дізнатися про традиції Святого вечора», - повідомили у міськраді.

Як зазначили у відомстві, Мистецька резиденція «Додому на Різдво» працюватиме до 22 січня. Тут відвідувачі можуть взяти участь у майстер-класі з виготовлення ялинкових прикрас, декупажу різдвяних свічок та зав’язування української хустки.

Читайте також: У Варшаві після прем’єри фільму «Щедрик» відмовилися від фестивалю російського кіно

Також у  резиденції працюють фотозона «Додому на Різдво», мистецький вернісаж «Ой прийдуть до тебе три празники в гості» та виставка робіт учасників міського конкурсу «Різдвяне диво».

Як повідомлялось, у ніч на 7 січня у Тернополі у церкві Святого апостола Петра відкриють найбільшу в Україні різдвяну шопку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-