Пошуки зниклих у горах на Закарпатті завершені, двоє чоловіків загинули

Пошуки зниклих у горах на Закарпатті завершені, двоє чоловіків загинули

Відео
Укрінформ
На Закарпатті завершено спільні українсько-румунські пошуки чотирьох чоловіків, які нещодавно зникли у районі гори Піп Іван Мармароський. Двоє людей загинули.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На Закарпатті завершено пошуки чотирьох чоловіків, які днями зникли у районі гори Піп Іван Мармароський. 2 із них затримали на кордоні румунські колеги, ще 2 тіла виявили без ознак життя», - ідеться в повідомленні.

У ДПСУ розповіли, що до пошукових заходів з українського боку залучали понад 30 прикордонників та рятувальників. Крім того, було залучено вертолітну авіацію та фахівців аеророзвідки.

«Вкотре закликаємо утриматися від походів у гори, де наразі спостерігаються складні погодні умови: мороз, хуртовина, пориви сильного вітру та густий туман», - попросили прикордонники.

Читайте також: На Закарпатті туристи підняли на Говерлу Вифлеємський вогонь

Як повідомлялося, 25 грудня у районі гори Піп Іван Мармароський румунські прикордонники затримали двох осіб, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Вони заявили, що разом із ними було ще четверо чоловіків, які зникли з їхнього поля зору. Українські прикордонники організували спільні з румунськими колегами пошукові заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-