У Херсоні через обстріли без тепла залишились два мікрорайони

У Херсоні через обстріли без тепла залишились два мікрорайони

Укрінформ
У Херсоні через обстріли припинили теплопостачання у мікрорайонах «Корабел», мешканців закликають евакуюватися.

Як передає Укрінформ, про це у відеозверненні стосовно тимчасового припинення теплопостачання у мікрорайоні «Корабел» повідомила очільниця Херсонської міської військової адміністрації (МВА) Галина Лугова.

«Через чисельні обстріли, які відбуваються на території саме Острова, у нас виникла необхідність призупинити функціонування теплових мереж, тому що не надходить достатня кількість технічної води, щоб можна було функціонувати тепловому пункту», - повідомила Лугова.

Вона відзначила, що наразі через обстріли комунальні служби не можуть налагодити систему, тому вирішено злити воду.

Очільниця МВА відзначила, що Острів, Нафтогавань перебувають під постійним обстрілом ворога, і не виключає, що мікрорайон може залишитися і без світла. Вона нагадала, що у мікрорайоні працюють пункти обігріву, і що є можливість евакуюватися у більш безпечні регіони країни.

Читайте також: росіяни за добу 42 рази обстріляли Херсонщину, загинула людина

Крім того, у Херсонській міській раді додали, що через обстріли припинили теплопостачання в 17 багатоповерхових будинків мікрорайону «Північний».

«ПП «Теплогенерація» вимушене тимчасово припинити теплопостачання в 17 багатоповерхових будинків мікрорайону «Північний» у зв'язку з пошкодженнями мережі, спричиненими ворожими обстрілами», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за першої можливості теплопостачання відновлять. Мешканців закликають у разі необхідності звертатися у пункти обігріву.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області ще десять сіл підключили до електропостачання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-