росіяни розграбували сільгосппідприємство на Херсонщині — збитки понад ₴18 мільйонів

росіяни розграбували сільгосппідприємство на Херсонщині — збитки понад ₴18 мільйонів

Укрінформ
На захопленій території Херсонщини військові рф розграбували підприємство з продажу техніки сільськогосподарського призначення на суму понад 18 мільйонів гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У поліцію надійшло повідомлення від представника підприємства з продажу техніки сільськогосподарського призначення про факт мародерства російськими військовими», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у тимчасово окупованому населеному пункті Каховського району представники армії країни-агресора розграбували та привласнили майно підприємства на суму понад 18 мільйонів гривень: комплекти для комплектації дощувальних машин, дизель-генератори, запчастини до дощувальних машин та комплекти для проведення технічного обслуговування.

Як інформують у поліції, з тимчасово окупованого міста Олешки надійшло повідомлення від чоловіка про те, що російські військові під час проведення незаконного обшуку в будинку побили його батьків та забрали мисливську рушницю.

Читайте також: У Маріуполі окупаційна влада неофіційно дозволяє мародерство – радник мера

Також у поліцію надійшло повідомлення від жителя тимчасово окупованого міста Гола Пристань, що до його будинку самовільно заселились російські військові, забрали автомобіль та користуються ним.

Як повідомляв Укрінформ, загарбники на окупованій території Херсонщини викрадають місцевих жителів, займаються мародерством, грабують підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-