На звільненій Херсонщини поновлює роботу міграційна служба

На звільненій Херсонщини поновлює роботу міграційна служба

Укрінформ
На звільненій від російських військ території Херсонської області відновлює надання послуг Державна міграційна служба України.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ України повідомляє у Телеграмі.

“Підрозділи ДМС відновлюють свою роботу на звільнених територіях з метою допомоги місцевим жителям отримати втрачені, відібрані та знищені паспортні документи”, - йдеться у повідомленні.

Відновили роботу Великоолександрівський, Високопільський та Нововоронцовський сектори. Там запрацювали пункти відновлення документів та надання консультацій громадянам.

Читайте також: Укрпошта відкриває у Херсоні перші два відділення і починає виплату пенсій

Також сьогодні до Херсона вирушив мінібус з двома мобільними робочими станціями, які готові оформлювати людям втрачені або знищені документи.

У найближчі дні також запускається електронна черга.

Консультації з питань відновлення паспортних документів можна отримати за телефонами гарячої лінії Управління ДМС України у Херсонській області – (095) 114-22-28, Великоолександрівського сектора - (098) 386-15-61, Високопільського - (097) 002-93-22 та Нововоронцовського - (068) 597-27-97.

Читайте також: Данілов назвав основні загрози для мешканців Херсона

Як повідомляв Укрінформ, усі пенсійні та соціальні виплати жителям захоплених росіянами територій Херсонщини нараховувалися у повному обсязі, і після відновлення роботи Ощадбанку або ПриватБанку у звільнених населених пунктах їх можна буде забрати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-