У Херсон прибув гуманітарний конвой ООН

У Херсон прибув гуманітарний конвой ООН

Укрінформ
Начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова зустрілася з послом ООН - координатором гуманітарної місії в Україні та керівниками ООНівських агенств, делегацію супроводжував символічний міжагентський гуманітарний конвой ООН.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Херсонська міська рада.

«Начальник Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова зустрілась із послом ООН - координатором гуманітарної місії в Україні п.Деніз Браун і керівниками ООНівських агенств: ВПП (Всесвітня продовольча програма) - Метью Холінгворсом, УВКБ (Управління Верховного Комісара з питань біженців) – Кароліною Ліндхольм Біллінг, ЮНІСЕФ - Мустафою Бен Мессуадом, МОМ (м/н організація міграції) - Йоханесом Фромгольтом», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Укрпошта відкриває у Херсоні перші два відділення і починає виплату пенсій

Зазначається, що делегацію супроводжував символічний міжагентський гуманітарний конвой ООН у кількості 6 десятитонних вантажівок із гуманітарною допомогою.

Надалі ООН підтверджує свої наміри здійснення постійної регулярної гуманітарної допомоги херсонцям базуючись на їх потребах, за організації та координації зі сторони Херсонської обласної військової адміністрації, інформує міська влада.

Читайте також: У Херсоні біля вокзалу працюватиме публічна точка доступу Wі-Fі

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині створили гуманітарний штаб для координації волонтерів та міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-