На 5 мільйонів від Київстару придбали продуктові набори для постраждалих від війни

На 5 мільйонів від Київстару придбали продуктові набори для постраждалих від війни

Укрінформ
Завдяки благодійній допомозі у розмірі 5 млн грн, яку національний мобільний оператор виділив до МБФ «Карітас України» у травні 2022 року, було закуплено й передано внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від війни 3748 продуктових наборів.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі телекомунікаційного оператора.

Зазначається, що гуманітарна допомога була надана через 9 осередків Карітасу: Харків, Полтава, Запоріжжя, Миколаїв, Тернопіль, Чортків та Бучач (Тернопільська обл.), Карітас Маріуполь у м. Запоріжжя та Карітас Донецьк у м. Дніпро.

Гуманітарна допомога надавалася насамперед малозабезпеченим родинам та сім’ям із дітьми, які є внутрішньо переміщеними особами й знаходяться в складному становищі через війну. Придбані коштом Київстару продуктові набори також отримали люди, які проживають поблизу зони активних бойових дій, мешканці деокупованих міст і сіл.

Читайте також: Art front: у Варшаві відбувся благодійний аукціон на підтримку України

Вся робота з гуманітарного реагування Карітас будується на основі міжнародних гуманітарних стандартів. Продуктові набори формують відповідно до технічних стандартів і рекомендацій профільних кластерів, які очолюються організаціями ООН.

Детальніше про роботу благодійного фонду та перелік мережі осередків можна дізнатися за посиланням.

Також мобільний оператор створив спеціальний короткий номер 88012 для підтримки людей, що постраждали від війни. Всі абоненти передплаченого зв’язку Київстар можуть надіслати СМС-повідомлення з будь-яким текстом за цим номером, і з мобільного балансу буде перераховано 25 грн до МБФ «Карітас України».

«З початком повномасштабного вторгнення Київстар запровадив пакет заходів для підтримки суспільства та абонентів. Зокрема компанія перерахувала майже 104 мільйони гривень на гуманітарну допомогу ЗСУ, лікарням, літнім людям та постраждалим від війни. Ми продовжуємо працювати та разом з країною рухатися назустріч перемозі», - коментує Ганна Захараш, директорка з корпоративних комунікацій Київстар.

Читайте також: Дитяча надія: Завдяки абонентам Київстару придбане обладнання для трьох лікарень

Як повідомлялось, медичні заклади в Дніпрі та Львові отримали обладнання, придбане за проєктом «Дитяча надія», який ініціювали Київстар і платформа dobro.ua від Української біржі благодійності (УББ).

Київстар - найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на червень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,2 млн абонентів «Домашнього інтернету».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-