На Харківщині ексгумували тіла чотирьох загиблих від ворожих ракетних ударів

На Харківщині ексгумували тіла чотирьох загиблих від ворожих ракетних ударів

Фото
Укрінформ
У Куп‘янському районі Харківської області правоохоронці ексгумували тіла чотирьох людей, які загинули від ракетних ударів російських військ, а також вилучили уламки авіаційних бомб ФАБ-500, якими загарбники атакували одне з місцевих сіл.

Як передає Укрінформ, про це Харківська обласна прокуратура повідомляє в Телеграмі.

Так, одне із захоронень правоохоронці виявили 8 листопада у селі Петропавлівка. Під час ексгумації у могилі виявили тіла подружжя, що були поховані сусідами. За даними прокуратури, чоловік та жінка загинули у власному будинку під час ракетного обстрілу, вчиненого російськими військами 21 вересня.

9 листопада у селищі Куп‘янськ-Вузловий слідчо-прокурорська група на території одного з домоволодінь ексгумувала тіло чоловіка, загиблого внаслідок ворожого обстрілу 25 вересня.

Читайте також: На Харківщині ексгумували тіло чоловіка, якого росіяни розстріляли в автівці

У селі Кучерівка на кладовищі правоохоронці виявили тіло місцевого жителя без голови та з пошкодженнями кінцівок. Встановлено, що чоловік загинув під час обстрілу 31 жовтня.

Уламки від авіабомб були виявлені в ході огляду правоохоронцями руйнувань, завданих ударами російських збройних сил у селі Сенькове.

Читайте також: У визволеному Високопіллі ексгумували тіла подружжя, яке розстріляли загарбники

«У с. Сенькове внаслідок авіаударів з боку зс рф 9 листопада повністю зруйновано будинок культури, пошкоджено господарські споруди, гаражі, житлові будинки та навчальний заклад. Правоохоронці вилучили уламки від авіабомб ФАБ-500», — зазначили в прокуратурі.

Розташований поблизу лінії зіткнення Куп‘янський район щоденно потерпає від обстрілів російської армії.

Читайте також: Ворог обстріляв ракетами С-300 місто поблизу Запоріжжя

Як повідомляв Укрінформ, днями у Харківській області правоохоронці ексгумували тіло 37-річного чоловіка, якого російські військові розстріляли в автомобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-