Укрзалізниця змінила розклад руху окремих поїздів через обстріли

Укрзалізниця змінила розклад руху окремих поїздів через обстріли

Оновлено
Укрінформ
Через пошкодження інфраструктури та закриття перегону Ворожба — Білопілля АТ "Укрзалізниця" змінює розклад руху низки поїздів, які прямують через Сумську область.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії у Телеграмі.

Згідно з повідомленням:

  • поїзд №45 Харків — Ужгород слідує зміненим маршрутом через Полтаву та Гребінку;
  • поїзд №259 Суми — Івано-Франківськ із Сум поїде через Полтаву та Гребінку і вивезе із Сум всіх пасажирів із квитками на поїзди №45 і №259 до Києва з можливістю пересадки там на інші поїзди західного напрямку;
  • поїзд № 780 Київ — Суми слідує до ст. Ворожба, 151 пасажира з квитками до ст. Суми у Ворожбі чекатимуть автобуси;
  • склад поїзда 780 відправиться зі ст. Ворожба орієнтовно о 21:00 до Києва (прибуття в Київ орієнтовно 1:00) із зупинками по ст. Путивль, Конотоп, Бахмач, Ніжин, Дарниця для посадки пасажирів з квитками на поїзди №45 і №259.
Читайте також: Ворожі обстріли пошкодили залізничну інфраструктуру між Сумами та Конотопом

Повідомляється, що орієнтовний час прибуття на ст. Київ-Пасажирський поїзда №259 — 6:00 07 листопада (запізнення на 5 год від розкладу ), поїзда №45 — 2:00 07 листопада (+3 год).

Укрзалізниця наголошує, що усі пасажири, що прибуватимуть на вокзали під час комендантської години, будуть безкоштовно розміщені у залах очікування підвищеного комфорту.

Як повідомлялося, росіяни у неділю випустили 72 снаряди по Ворожбянській громаді, є загиблі й поранені. Унаслідок ворожих обстрілів пошкоджена залізнична інфраструктура між Сумами та Конотопом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-