У Миколаєві кількість поривів та аварій у водомережі збільшилася у 20 разів

У Миколаєві кількість поривів та аварій у водомережі збільшилася у 20 разів

Укрінформ
У м. Миколаєві кількість поривів та аварій на водогоні збільшилася у 20 разів, тому місто тепер нагадує «маленьку Венецію».

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 4 листопада, передає кореспондент Укрінформу.

«У Миколаєві через солону воду в трубах кількість поривів та аварій у водомережі збільшилася у 20 разів, тому місто зараз нагадує «маленьку Венецію». Повсюди тече вода, з якою бореться команда нашого водоканалу та вісім підрядних організацій, які їм допомагають», - сказав Сєнкевич.

Він також зауважив, що на ліквідацію цих аварій місто вже отримало певні кошти з державного бюджету, але очікує також їх і наступного року для заміни труб.

Читайте також: У Миколаєві з початку повномасштабного вторгнення від обстрілів рф загинули 149 осіб

Як повідомлялося, у Миколаєві понад 50 відсотків води витікає в землю через постійні пориви й аварії в мережі. 12 квітня через перебитий ворожими снарядами водогін Дніпро-Миколаїв місто залишилося без централізованого водопостачання. Через місяць його відновили, але у кранах тече виключно технічна вода, яка через свою солоність роз’їдає трубопровід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-