Митрополит Епіфаній передав на Луганщину автомобіль швидкої допомоги

Митрополит Епіфаній передав на Луганщину автомобіль швидкої допомоги

Фото
Укрінформ
Митрополит Епіфаній у Свято-Михайлівському монастирі передав представникам машину швидкої допомоги представникам Луганської обласної військової адміністрації.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Предстоятель автокефальної Православної церкви України Єпіфаній передав для потреб Луганщини «швидку», придбану за сприяння Української православної церкви США», - йдеться в повідомленні.

Блаженнійшого супроводжував єпископ Луганський і Старобільський Лаврентій.

«Попереду ще велика боротьба, і від кожного з нас також залежить як скоро буде відкинуто російських нелюдів-окупантів. Тож ми хочемо показати, що не лише духовно підтримуємо наших воїнів, а й в силу своїх можливостей прагнемо надавати матеріальні засоби для порятунку життів та наближення нашої праведної перемоги. Завдяки допомозі Божій та всенародній підтримці захисників України ця перемога неодмінно настане», – наголосив предстоятель ПЦУ.

Читайте також: Митрополит Епіфаній відвідав у львівській лікарні українців, які постраждали від війни

Як відомо, Епіфаній неодноразово засуджував дії росії, звертаючись за допомогою до міжнародної спільноти і запропонував другий Нюрнберзький процес для розслідування злочинів, скоєних проти України.

Разом з іншими місцевими єпископами він запропонував їхні храми як укриття від бомбардувань.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-