Авто «начальника СІЗО» у Херсоні підірвали росіяни, це провокація - Хлань

Авто «начальника СІЗО» у Херсоні підірвали росіяни, це провокація - Хлань

Укрінформ
Підрив авто колаборанта, "начальника міського СІЗО" Олега Тютюрая, 23 жовтня в Херсоні, внаслідок якого загинула людина та троє отримали поранення, більше схоже на провокацію росіян, ніж роботу ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ розповів депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Спрацювала вибухівка, яка була запущена дистанційно. Знаходилася на дереві. Були постраждалі. Окупанти почали розповсюджувати інформацію, що це робота ЗСУ по ліквідації колаборанта, керівника виправної колонії Олега Тютюрая. Але треба розуміти, що коли працює наш рух опору, то вони працюють абсолютно точково і зважено. Я вважаю, що це була провокація рашистів», - сказав Хлань.

Читайте також: Загарбники вивезли з Херсона монументи Суворову і Ушакову, на черзі – останки Потьомкіна

Депутат Херсонської облради додав, що це такий підготовчий етап до того, що окупаційна влада нагнітала в інформаційному просторі про терористичні акти та обстріли українськими військовими мирного населення, житлових кварталів. Мета цих дій – примусова евакуація херсонців.

Як повідомлялося, у тимчасово захопленому російськими окупантами Херсоні у неділю, 23 жовтня, прогримів вибух. У місті підірвали авто колаборанта ‒ "начальника СІЗО" Олега Тютюрая, який співпрацює з російською владою.

Окупанти заявили, що в авто заклали вибухівку. Також, що "загинула одна людина і ще троє отримали поранення", а Тютюрай "не постраждав".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-