На деокупованій Харківщині виявили тіла ще трьох загиблих

На деокупованій Харківщині виявили тіла ще трьох загиблих

Фото
Укрінформ
На визволеній території Харківської області виявили тіла ще трьох загиблих унаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Про це Офіс Генерального прокурора повідомляє у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що 17 жовтня прокурори Дергачівської окружної прокуратури спільно зі співробітниками поліції та судово-медичним експертом виявили трьох загиблих на звільненій території області.

Зокрема, йдеться про 84-річного чоловіка та його 81-річну дружину, які загинули 19 березня внаслідок обстрілу, поховали сусіди на території домоволодіння.

Крім того, правоохоронці виявили тіло без голови на проїжджій частині у селі. Особу загиблого та обставини смерті встановлюють.

Тіла направлено для проведення судово-медичної експертизи.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: На Харківщині в одній могилі виявили тіла двох закатованих росіянами чоловіків

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Національної поліції, після визволення території Ізюмського району Харківської області поліцейські виявили в одному з райвідділів поліції "штаб" російських військових. У приміщенні Борівського райвідділу поліції загарбники не лише жили, а й перетворили камери ізолятора тимчасового тримання на катівню для цивільних.

Фото: Офіс Генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-