У Запоріжжі під завалами зруйнованої багатоповерхівки знайшли тіло 12 загиблого

У Запоріжжі під завалами зруйнованої багатоповерхівки знайшли тіло 12 загиблого

Фото
Укрінформ
Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по багатоповерховому будинку у Запоріжжі 9 жовтня зросла до 12 осіб. Розбір завалів триває.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

Сьогодні, 13 жовтня, у Запоріжжі під завалами 9-поверхового будинку, в який вночі 9 жовтня влучила ворожа ракета, знайшли тіло ще одного загиблого. Наразі відомо про 12 загиблих людей. Поранено - 53 особи. Розбір завалів триває. Є люди, які вважаються безвісти зниклими.

У Запоріжжі під завалами зруйнованої багатоповерхівки знайшли тіло 12 загиблого / Фото: Дмитро Смольєнко, Укрінформ

Раніше повідомлялось, що вночі 9 жовтня військові рф влучили у багатоповерховий будинок та приватний сектор. У багатоповерхівці, підʼїзд якої знищено через ракетний удар, наразі продовжуються пошукові та аварійні роботи.

Читайте також: Атака на Запоріжжя: росіяни ракетами цілять у житлові будинки

Більше тридцяти мешканців цього будинку зараз тимчасово проживають в одному з міських територіальних інформаційних центрів. Людей там забезпечують харчуванням. Також мешканці двох під’їздів з дозволу спеціалістів змогли зайти до своїх квартир та забрати свої особисті речі.

Для попередження подальшого руйнування будинку проводиться укріплення конструкцій. Встановлюються підпорки з використанням лісу-кругляку. В пошукових та аварійних роботах задіяно 60 людей та 14 одиниць техніки ДСНС і комунального підприємства «ЕЛУАШ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-