У Кривому Розі підняли на поверхню усіх шахтарів, які через обстріл опинились під землею

У Кривому Розі підняли на поверхню усіх шахтарів, які через обстріл опинились під землею

Укрінформ
У Кривому Розі підняли на поверхню усіх 854 шахтарів, які через ворожий обстріл залишилися під землею в знеструмлених шахтах.

Як передає Укрінформ, про це начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул повідомив у Телеграмі.

За його словами, триває ліквідація наслідків учорашнього ракетного удару. О 4:40 вдалося відновити електропостачання в районі 17-го кварталу. Без електропостачання залишається 4319 абонентів району "старого "ПівнГЗК", роботи по відновленню електропостачання тривають. Водопостачання забезпечене на 100%.

Читайте також: У Кривому Розі із трьох знеструмлених шахт врятували гірників, ще 98 - досі під землею

Як зазначив Вілкул, до 2-ї години ночі завершилась рятувальна операція з підйому шахтарів. Усі 854 працівники підняті на поверхню.

Вночі у Криворізькому районі ворог обстріляв із "Ураганів" Зеленодольську громаду. У селі Велика Костромка зруйновано спортивний зал ліцею. Без втрат, підкреслив начальник МВА.

Внаслідок обстрілів Нікопольського району у Нікополь пошкоджено заправку та магазин. У Червоногригорівській громаді кілька будинків зруйновано, близько 10 пошкоджено. Виведені з ладу газопроводи та лінії електропередач.

Читайте також: У Кривому Розі знову вибухи

У Марганецькій та Мирівській громадах деталі обстрілів уточнюються. Без втрат, зазначив Вілкул.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни 10 жовтня випустили по Дніпропетровщині 18 ракет, п'ять із яких збили сили ППО. У Кривому Розі внаслідок ракетного удару по об'єкту енергетичної інфраструктури було порушено електро- та водопостачання Тернівського та частково Покровського районів. Усього по Кривому Рогу було випущено три ракети. Одну збила ППО, дві влучили. Ввечері агресор ударив по Кривому Рогу дронами-камікадзе. Знову цілилися в об'єкт інфраструктури. Два дрони-камікадзе Shahed-136 збили сили ППО. Один – влучив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-