Поліція посилила нічні вуличні патрулювання Київщини

Поліція посилила нічні вуличні патрулювання Київщини

Укрінформ
Після масованих російських ударів у понеділок поліція Київщини перейшла на посилений режим чергування на вулицях області у вечірній та нічний час.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у інтерв'ю порталу «Київщина 24/7», передає Укрінформ.

"Ми від сьогодні збільшуємо кількість зовнішніх нарядів – виводимо їх на вулиці саме у вечірній та нічний час. Це пов’язано з тим що влада, місцеві органи влади та енергокомпанії будуть економити електрику й знижувати навантаження на наші мережі. Ми розуміємо, що в темний час доби треба допомогти нашим громадянам безпечно дійти додому, щоб щодо них не було скоєно злочину або адміністративного правопорушення", - сказав він.

Читайте також: Практично кожний район Київщини зазнав обстрілів росіян – поліція

За його словами, кожен з таких нарядів буде додатково оснащуватися приборами освітлення та іншими технічними засобами, які дозволять бути їм енергонезалежними під час несення служби.

Додатково поліцейські отримають ліки та все необхідне для надання першої домедичної допомоги, зокрема турнікети для зупинки крові.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України. Наразі відомо про 11 загиблих та майже 90 поранених. Пошкоджено близько 70 об'єктів, з яких 29 об'єктів критичної інфраструктури.

Читайте також: На Київщині через вибухи пошкоджені понад 20 житлових будинків

В Генштабі ЗСУ повідомили, що російська федерація під час масованого ракетного удару по Україні використала 84 крилатих ракети, 24 безпілотних літальні апарати. ЗСУ знищила 56 цілей, серед них 43 крилаті ракети та 13 БПЛА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-