На Львівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП – серед постраждалих є діти

На Львівщині рейсовий автобус потрапив у ДТП – серед постраждалих є діти

Фото
Укрінформ
У селищі Рудне Львівського району 26 вересня сталася ДТП за участю рейсового приміського автобуса «Богдан» та позашляховика. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей, серед них п'ятирічна дитина та двоє підлітків.

Про це у Фейсбуці повідомила поліція Львівської області, передає Укрінформ.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась учора, 26 вересня, близько 16.30 у селищі Рудне Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Kia Sorento, 22-річний місцевий мешканець, здійснив зіткнення з автобусом «Богдан» під керуванням 35-річного львів’янина. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримала пасажирка легковика, а також водій та п’ятеро пасажирів автобуса, усі мешканці Львівщини, з яких – п’ятирічна дитина та двоє неповнолітніх віком 15 та 16 років», - йдеться у повідомленні.

У ДСНС Львівщини повідомили, що пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць та гідравлічного домкрата проводились роботи з деблокування пасажирки автобуса.

Усі постраждалі були доставлені у медзаклади.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте також: ДТП з маршруткою у Києві: водію Mercedes «світить» до восьми років

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Як повідомляв Укрінформ, Шевченківський суд Києва взяв під варту водія, через якого в дорожньо-транспортній пригоді в столиці постраждало 26 людей.

Фото: Поліція Львівської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-