Донецька ОВА показала наслідки обстрілу Миколаївки – зруйновані сучасні спорткомплекс і ЦНАП

Донецька ОВА показала наслідки обстрілу Миколаївки – зруйновані сучасні спорткомплекс і ЦНАП

Відео
Укрінформ
Донецька обласна військова адміністрація оприлюднила відео з наслідками обстрілу російськими військами Миколаївки, у результаті якого були зруйновані сучасні спорткомплекс «Енергетик», ЦНАП та житлові будинки.

Ролик викладений на Ютуб-каналі ОВА, передає Укрінформ.

На відео можна побачити сильно пошкоджену будівлю спорткомплексу «Енергетик», вона без вікон, з викривленим зовнішнім облицюванням. Також на відео майже зовсім зруйнована будівля ЦНАПу, у вщент розбиті житлові будинки без даху із залишками стін та багато будівельного сміття, яке утворилося внаслідок численних руйнувань.

«Ще недавно тут тренувалися люди - тепер тут руїни. Миколаївка вже другий день поспіль зазнає обстрілів: вчора росіяни так само знищили ЦНАП, збудований за підтримки міжнародних партнерів. На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих. Однак не можна просто покладатися на удачу. Росіяни постійно б'ють по цивільних цілях, ризик потрапити під обстріл зростає щодня», - йдеться у дописі ОВА.

Читайте також: Нічні обстріли Миколаєва пошкодили 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків і дві школи

Обласна влада знову звернулася до всіх мешканців регіону з проханням евакуюватися.

Як повідомлялося, Донецька область постійно обстрілюється, у регіоні немає газопостачання, проблеми з водою. З території області, на якій на момент повномасштабного вторгнення проживали 1 млн 670 тис. осіб, виїхали більше 1 млн 200 тис. людей. Зараз в області залишається 340-350 тис. осіб. До осінньо-зимового періоду в регіоні має залишитися не більше 235 тис. осіб, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, бо саме таку максимальну кількість людей можна буде обігріти взимку в області, що залишилася без газу.

Фото ілюстративне: Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-