На Донеччині через бойові дії кілька міст знову залишилися без води

На Донеччині через бойові дії кілька міст знову залишилися без води

Укрінформ
На Донеччині через бойові дії знову зупинена Карлівська фільтрувальна станція, яку тільки 12 вересня відремонтували. Кілька міст знову залишилися без водопостачання.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив Покровський міський голова Руслан Требушкин.

«Увага! Через бойові дії знеструмлена Карлівська фільтрувальна станція», - написав очільник міста і попросив городян зробити запаси води.

Требушкин також нагадав, що у Покровській громаді функціонують свердловини, та опублікував вісім адрес, де можна набрати технічної води та три адреси, де можна набрати питну воду.

Читайте також: Обстріли критичної інфраструктури: Прем’єр каже, що ОВА розробили плани евакуації

Карлівська фільтрувальна станція забезпечує водопостачання населених пунктів Білозерського, Білицького, Гірника, Добропілля, Мирнограда, Новогродівки, Покровська, Селидового та Українська.

Як повідомлялося, 12 вересня енергетики відновили електропостачання і підключили у роботу Карлівську фільтрувальну станцію. До цього 9 вересня внаслідок бойових дій станцію було знеструмлено. Станція була обстежена, але відразу зробити ремонт не дозволяли постійні обстріли.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-