Затримали російського військового, який переховувався на звільненій Харківщині

Затримали російського військового, який переховувався на звільненій Харківщині

Відео
Укрінформ
Державне бюро розслідувань затримало військовослужбовця російської федерації, який переховувався на звільненій території Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це ДБР повідомляє у Телеграмі.

"Державне бюро розслідувань у межах стабілізаційних заходів продовжує роботу на деокупованих територіях Харківської області. Працівники ДБР перевіряють інформацію щодо зрадників та колаборантів, які співпрацювали із загарбниками", - ідеться у повідомленні.

Під час таких заходів працівникам ДБР вдалося затримати російського військового, жителя московської області, який переховувався поблизу селища Шевченкове Куп’янського району. Його "забули" забрати з собою російські загарбники, коли втікали під час наступу Збройних сил України.

"Він зізнався, що пішов воювати проти України заради грошей. Йому обіцяли 4 тисячі російських рублів за кожен день служби. Затриманий підписав контракт з російською армію 6 вересня, а вже 7 вересня його підрозділ розбили Збройні сили України", - зазначили у ДБР.

Читайте також: На Харківщині затримали колаборанта, який допомагав росіянам грабувати односельців

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня українські прикордонники полонили російського військового, який обстрілював Харківщину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-