Ракети по Краматорську, «прильоти» у Слов’янську: росія вдарила по Донеччині 23 рази за добу

Ракети по Краматорську, «прильоти» у Слов’янську: росія вдарила по Донеччині 23 рази за добу

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу завдали по Донецькій області 23 удари, під ворожим вогнем опинилися 14 населених пунктів регіону, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Зокрема, зафіксовані п’ять ракетних ударів росіян по Краматорську. Встановлено, що в Слов’янську загарбники застосували проти цивільного населення зенітно-ракетну систему С-300.

Масованих ворожих обстрілів протягом доби зазнали Карлівка, Авдіївка, Очеретино, Бахмут, Опитне, Велика Новосілка, Краматорськ, Слов’янськ, Миколаївка Клещіївка, Романівка, Донецьке, Костянтинівка та Красногорівка.

На Донеччині поліція зафіксувала 23 обстріли / Фото: Національна поліція

Читайте також: росіяни за добу обстріляли вісім областей України — зведення ОВА

За даними Нацполіції, російські війська били по Донецькій області ракетами й реактивними системами залпового вогню, також завдали авіаційного удару.

Ворожим вогнем за минулу добу в регіоні пошкоджені 32 об’єкти. Ідеться про 17 житлових будинків, приміщення лікарні та підприємств.

Правоохоронцями відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: росіяни зі своєї території знову обстріляли прикордоння Сумщини

За допомогою поліції протягом минулої доби евакуйовані ще 165 жителів Донецької області, від початку обов’язкової евакуації – 15 900 осіб, зокрема 2653 дітей та 708 людей з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, за даними очільника обласної військової адміністрації Павла Кириленка, 11 вересня в Донецькій області російські війська вбили трьох мирних жителів, ще вісьмом цивільним завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-