Під час обстрілу Слов’янська загинув завідувач дитячої реанімації

Під час обстрілу Слов’янська загинув завідувач дитячої реанімації

Укрінформ
На Донеччині під час обстрілу Слов’янська 7 вересня загинув завідувач дитячої реанімації Володимир Буря, який приїхав по особисті речі.

Про це у Телеграмі повідомила Слов’янська військово-цивільна адміністрація, передає Укрінформ.

«Трагедія сталася у середу, 7 вересня. Через влучання ворожої ракети у будинок №43 на вулиці Торській загинули троє місцевих жителів - літня пара та 58-річний завідувач відділенням реанімації обласної дитячої лікарні Володимир Буря, який днями приїхав по особисті речі», - йдеться у повідомленні.

Фото: Слов'янська ВЦА

У міській адміністрації підкреслили, що благородній та відповідальній справі лікаря-реаніматолога Володимир Буря присвятив все своє життя, врятувавши тисячі маленьких пацієнтів. Колеги пригадують його як чудового фахівця, людину з великим серцем та доброю душею.

За мужність та бездоганне відношення до лікарської справи під час проведення АТО у 2014 році Буря був нагороджений Подякою Міністерства охорони здоров’я та особистим цінним подарунком Міністра внутрішніх справ.

Читайте також: На Донеччині російські ракети зруйнували елеватор, палац культури та спорткомплекс

Як повідомлялося, У Слов’янську на Донеччині з-під завалу зруйнованого внаслідок ворожого обстрілу триповерхового багатоквартирного будинку рятувальниками 7 вересня після аварійно-рятувальних робіт вилучено тіла трьох загиблих – двох чоловіків і однієї жінки.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи населення, знищуючи цивільну інфраструктуру. За 7 вересня російськи загарбники загалом вбили сімох мирних жителів Донеччини, ще дві людини отримали поранення.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-