Загарбники вже хочуть провести «референдум» у Маріуполі 4 листопада

Загарбники вже хочуть провести «референдум» у Маріуполі 4 листопада

Укрінформ
Загарбники озвучили нову бажану дату – 4 листопада – для проведення псевдореферендуму на тимчасово захоплених українських територіях.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Озвучено нову бажану дату проведення псевдореферендуму… Як ми вже неодноразово казали, найбільша організаційна проблема росіян - відмінність між окупованими Донецькою, Луганською областями та частинами Харківської, Херсонської та Запорізької області. Бачимо, сьогодні топ-російська політична мраZота озвучила про єдність дати та підходу. Один день 4 листопада», - написав Андрющенко.

Читайте також: Мешканців Херсонщини закликали повідомляти в СБУ про дії ворога щодо підготовки до «референдуму»

Він зазначив, що за планом датою рішення самою росією має бути символічне 7 листопада (день більшовицького перевороту), «таке собі відновлення срср».

«Що тут додати. Це не перша. Та точно не остання озвучена дата. З огляду на жести доброї волі та відсутності паніки, росіянам варто думати про референдуми іншого роду...», - додав радник мера.

Як повідомлялося, голова Центральної виборчої комісії Олег Діденко наголошує, що будь-які псевдореферендуми російських загарбників на тимчасово захоплених територіях України є незаконними, та закликає застосувати санкції проти осіб, причетних до їх організації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-