У Житомирі затримали чоловіка, який пошкодив близько сотні дерев

У Житомирі затримали чоловіка, який пошкодив близько сотні дерев

Фото
Укрінформ
У Житомирі поліція затримала чоловіка, який робив зарубки на деревах у різних частинах міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУНП у Житомирській області.

«До Житомирського райуправління поліції надійшли повідомлення з міської комунальної установи про виявлення на вулицях міста та у парковій зоні близько сотні пошкоджених дерев. У всіх випадках на стовбурах були виявлені зарубки, ймовірно від сокири. Попередньо, сума завданих збитків складає майже 15 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за допомогою системи відеонагляду поліції вдалося відслідкувати дії чоловіка, причетного пошкодження дерев, та встановити його особу. Правопорушником виявився 32-річний житомирянин. 31 серпня його доставили до райуправління поліції, де опитали та застерегли від повторення протиправних дій.

Увечері 5 вересня цього ж чоловіка, який сокирою підрубував дерева на вулиці міста, помітили перехожі та повідомили до поліції. Його затримали на місці вчинення правопорушення.

Нині триває з’ясування всіх обставин у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Слідчі також призначать експертні дослідження, у тому числі й щодо психічного стану чоловіка.

Читайте також: Житомирщина готова прийняти ще 10 тисяч переселенців

Як повідомляв Укрінформ, у різних частинах Житомира невідомий упродовж кількох днів пошкодив понад 100 дерев під час комендантської години.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-