Поліція Луганщини за добу встановила 45 осіб, які співпрацюють з росіянами

Поліція Луганщини за добу встановила 45 осіб, які співпрацюють з росіянами

Фото
Укрінформ
Поліція Луганської області впродовж доби встановила 45 осіб, які, за інформацією правоохоронців, співпрацюють із росіянами.

Про це поінформувала пресслужба Національної поліції України (НПУ), передає Укрінформ.

“Поліцейські Луганщини документують кожен злочин російської армії, аби всі винні понесли покарання. (За добу — ред.) оперативники встановили 45 осіб, які співпрацюють з російськими окупаційними військами”, - зазначається у повідомленні.

У свою чергу уточнюється, що минулої доби до поліції Луганщини надійшло 50 заяв та повідомлень громадян. Зокрема, мова йде про 14 заяв мешканців міст Сєвєродонецьк, Рубіжне та смт Білогорівка про знищення внаслідок обстрілів військами рф приватних домоволодінь, квартир та авто.

Правоохоронці Луганщини за добу зафіксували вісім повідомлень про скоєння мародерства з магазину та гаража в Сєвєродонецьку, держустанов у таких містах, як Сєвєродонецьк, Рубіжне, Кремінна, Лисичанськ, Попасна та Гірське.

При цьому впродовж минулої доби до поліції Луганщини надійшло три звернення про заволодіння представниками військ рф двома легковими авто та вантажівкою мешканців Сєвєродонецька, Лисичанська та смт Воронове.

Окрім того, правоохоронці зафіксували два факти проведення незаконними військовими формуваннями так названої «лнр» незаконних обшуків у квартирах мешканців Сєвєродонецька та Лисичанська.

У свою чергу у НПУ поінформували, що поліцейські вживають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження семигромадян, з якими близькі втратили зв’язок.

Читайте також: Примусова мобілізація: загарбники на Луганщині хочуть відправити ще 10 тисяч чоловіків на смерть

Як повідомлялося, у поліції заявили, що на Донеччині за добу росіяни пошкодили 14 цивільних об'єктів.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-