У Маріуполі російський депутат прийшов до першачків у школу з пістолетом

У Маріуполі російський депутат прийшов до першачків у школу з пістолетом

Фото
Укрінформ
У школу в тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі до першачків російський депутат державної думи Дмитро Саблін прийшов з пістолетом на поясі.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

Він опублікував відповідну фотографію і написав: «А ось так перше вересня виглядає очами окупантів. Вся мраZота приперлась в перший клас школи 65 в Центральному район для гарних фото. Депутат держдуми - куратор по Маріуполю саблін - приперся з пістолетом. А раптом хтось з першачків виявиться з Правого Сектору або Азову, дістане з рюкзака гвинтівку і вб’є? При тому, що на вході в школу всі діти обшукані російськими окупантами. МраZота як вона є…».

Фото: Петро Андрющенко, Telegram
Фото: Петро Андрющенко, Telegram

Раніше Андрющенко писав, що у Маріуполі в школі №41, де загарбники не спромоглися навіть засклити вибиті шибки, військові очепили будівлю і перевіряли на вході дитячі рюкзаки.

Читайте також: У селищі на Харківщині загарбники 1 вересня обстріляли школу з «Градів»

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Маріуполі загарбники анонсували відкриття 16 шкіл, деякі з них не облаштовані, одна - ще й без даху.

Агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-