У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги

У Запорізькій мерії заявили, що не причетні до розкрадання гумдопомоги

Укрінформ
В результаті учорашніх слідчих дій, які проводили працівники СБУ в приміщенні Запорізької міської ради, не було виявлено жодних доказів про причетність міської ради до імовірного привласнення гуманітарної допомоги, наданої області від початку широкомасштабного вторгнення рф.

Про це в Телеграмі заявив в.о. міського голови Запоріжжя Анатолій Куртєв, передає Укрінформ.

“Слідчі дії, які учора проводилися в стінах міської ради, підтвердили, що ні я, ні мої заступники не мають жодного відношення до так званого розкрадання гуманітарної допомоги. І сьогодні ми вже повернулися до звичного режиму роботи та до виконання покладених на нас професійних обовʼязків”, - йдеться у коментарі.

Він звернув увагу на те, що зараз триває слідство і що проведені у міськраді слідчі дії - це не ознака встановленої вини, а лише дії, які проводяться в межах розслідування, і які є лише одним із інструментів для здобуття доказів.

“А в результаті учорашніх слідчих дій не було виявлено жодних доказів чи свідчень про причетність міської ради до раніше виголошених обвинувачень”, - додав він.

Раніше повідомлялося, що через обшуки було скасовано сесію міськради.

Читайте також: Продавав гумдопомогу для потреб ЗСУ - у Києві затримали керівника благодійного фонду

Контррозвідники Служби безпеки України спільно з Національним антикорупційним бюро України проводили низку обшуків у Запоріжжі у зв'язку з розслідуванням факту імовірного привласнення гуманітарної допомоги, наданої Запорізькій області від початку широкомасштабного вторгнення рф. Під час обшуків було виявлено речовини, схожі на наркотичні засоби, які направлені на експертизу; незареєстровану вогнепальну зброю та набої до неї; велику кількість готівки.

Фото: Половко Сергій Миколайович

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-