Журналіст повідомив деталі вбивства депутата-зрадника Ковальова

Журналіст повідомив деталі вбивства депутата-зрадника Ковальова

Укрінформ
Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко повідомив, що депутата-зрадника від Слуги народу Олексія Ковальова було вбито у власному будинку.

Він у своєму телеграмі написав, що Ковальов отримав смертельні ножові поранення, передає Укрінформ.

"Біля його будинку дуже багато окупаційних "поліцейських". Олексій Ковальов, багатий херсонський аграрій пройшов до парламенту від Слуги народу і несподівано, на початку вторгнення, запропонував свої послуги окупантам. Він налагодив постачання своєї продукції до росії через Крим", - повідомив Цаплієнко.

Раніше радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань повідомив про вбивство нардепа-зрадника від Слуги народу Олексія Ковальова. За його даними, зрадника ліквідували у Залізному Порту.

Нагадаємо: у квітні було відкрито кримінальне провадження щодо Ковальова, який після повномасштабного вторгнення росії перебуває на тимчасово захопленій території Херсонської області і допомагає російським військам. На початку липня Ковальов обійняв посаду так званого "заступника голови" у незаконно створеному росіянами “уряді Херсонської області”.

6 липня тодішній генеральний прокурор Ірина Венедіктова на підставі зібраних ДБР доказів повідомила Ковальову про підозру.

Читайте також: Арештоване майно депутата Ковальова вже конфіскували - ДБР

15 липня Ковальову заочно обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 111 (державна зрада в умовах воєнного стану), ч. 1 ст. 111-2 Кримінального кодексу України (пособництво державі-агресору), за що передбачено покарання до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.

Ковальова оголосили у розшук. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-