На Київщині затримали чоловіка, який стріляв у прапор і розмахував гранатою

На Київщині затримали чоловіка, який стріляв у прапор і розмахував гранатою

Фото
Укрінформ
У Київській області правоохоронці затримали чоловіка, який, за інформацією слідства, розстріляв Державний прапор України та погрожував гранатою поліцейським.

Про це у Телеграмі повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передає Укрінформ.

«Цього 30-річного лиходія ми затримали цієї ночі на Обухівщині. Спочатку зловмисник відкрив стрілянину з рушниці по українському стягу, коли ж на місце прибув наряд, схопив гранату і грозився підірвати правоохоронців та себе», - розповів керівник поліцейських столичної області.

Працівники Васильківської поліції, за словами Нєбитова, спрацювали чітко.

«Уже через мить зловмиснику вдягнули кайданки. Як виявилось, він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. У лиходія вилучили зброю, набої та гранату Ф-1. Наразі молодик перебуває в ізоляторі тимчасового тримання», - уточнив він.

Читайте також: Мешканець Рівного може сісти на три роки за наругу над прапором

Нєбитов поінформував, що за наругу над державними символами, незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, а також погрозу вбивством працівнику правоохоронного органу зловмисникові загрожує до семи років позбавлення волі.

Окремо він висловив думку, що цей випадок – ганебна та неприпустима поведінка під час воєнного стану, і запевнив, що поліція буде жорстко реагувати на такі правопорушення.

Як повідомлялося, на Черкащині затримали чоловіка, який учинив наругу над державним прапором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-