На Вінниччині до кінця серпня заборонили масові публічні заходи

На Вінниччині до кінця серпня заборонили масові публічні заходи

Укрінформ
Вінницька обласна військова адміністрація з міркувань безпеки заборонила проведення у період до кінця серпня масових публічних заходів, зокрема, хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області.

Про це у Фейсбуці повідомляє Вінницька ОВА, передає Укрінформ.

«Відповідно до наказу Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова на території Вінницької області забороняється проведення масових публічних заходів, зокрема хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цим наказом передбачається залучення додаткових сил і засобів для забезпечення дотримання відповідних тимчасових обмежень, пов’язаних з дією на території області комендантської години.

Начальникам РВА наказано довести вимоги цього наказу до населення та керівників релігійних громад районів та вжити заходів контролю щодо забезпечення додержання тимчасових обмежень у проведенні масових публічних заходів на території району. Зокрема, під час пересування організованих груп людей.

Як повідомлялось, раніше в області було введено заборону на проведення публічних масових заходів до 15 серпня. У зв'язку з цим було скасоване проведення хресної ходи до Йосафатової долини.

На фото Почаївська Успенська лавра Тернопільської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-