Тимошенко розповів, як відбудовують пошкоджене житло на Житомирщині

Тимошенко розповів, як відбудовують пошкоджене житло на Житомирщині

Відео
Укрінформ
Приватна забудова Брусилівської, Вільшанської, Волицької та Городоцької територіальних громад Житомирської області майже повністю відновлена. Мешканціможуть повертатися дододу.

Про це заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

Тимошенко зауважив, що Житомирська область продовжує оговтуватись після численних руйнувань та наслідків військової агресії російської федерації. Зокрема, за його словами, у Житомирському військовому інституті імені Корольова та Житомирському фаховому автомобільно-дорожньому коледжі Національного транспортного університету завершено скління та ремонт фасадів будівель майже в повному обсязі. Покрівля цих будівель фахово підготовлена до холодів та негоди.

Він також поінформував, що в обласному краєзнавчому музеї усунуто дефекти на фасадах.

Окрім того, за словами Тимошенка, Житомирський обласний перинатальний центр, Центр первинної медико-санітарної допомоги, лікарня №2, амбулаторія загальної практики сімейної медицини в селищі міського типу Вакуленчук працюють у штатному режимі. Своєю чергою, у центрі культури та дозвілля в Малині вже відремонтовано покрівлю, замінено вікна.

Читайте також: Тимошенко проінспектував держкордон на Житомирщині

"Приватна забудова Брусилівської, Вільшанської, Волицької та Городоцької територіальних громад – теж майже повністю відновлена. Мешканці можуть спокійно повертатись до своїх осель", – додав заступник керівника ОПУ.

Як повідомлялось, унаслідок російської агресії на Житомирщині зруйновано понад 2600 об’єктів, 87% з яких – це житловий фонд. Зокрема, пошкоджень різного ступеня зазнали 108 багатоповерхівок та понад 2200 приватних домогосподарств.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-