На Сумщині дорожники відремонтували міст, пошкоджений внаслідок вторгнення рф

На Сумщині дорожники відремонтували міст, пошкоджений внаслідок вторгнення рф

Фото
Укрінформ
У Сумській області дорожники відремонтували міст на автодорозі Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин, який було пошкоджено внаслідок вторгнення російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це міністр інфраструктури України Олександр Кубраков повідомив у Фейсбуці.

“Відновили сполучення півночі та півдня Сумської області. Силами дорожників відремонтували 12-метровий міст через канал біля села Шевченкове на автодорозі Р-60 Кролевець – Конотоп – Ромни – Пирятин”, - написав очільник Мінінфраструктури.

За словами Кубракова, міст уже відкрито для проїзду усіх видів транспорту. У Мінінфраструктури очікують на покращення процесу доставки допомоги та товарів для жителів Сумщини.

Міст був пошкоджений ще у березні внаслідок вторгнення російських військових у Сумську область. Як тільки Збройні сили України звільнили область та було проведено розмінування, дорожники відразу розпочали відновлювальні роботи.

Ремонтники демонтували зруйновані конструкції мосту, відновили пошкоджені насадки опор, змонтували нові прогонові будови. Також вони зробили нове асфальтобетонне покриття, встановили монолітні тротуари, перильне та бар'єрне огородження.

Найближчим часом дорожники завершать усі роботи та нанесуть дорожню розмітку.

Читайте також: Загарбники за добу тричі обстріляли Сумщину з мінометів і артилерії

За словами Кубракова, на Сумщині все ще багато роботи: зруйновано 10 штучних споруд. На двох штучних спорудах рух вже відновлено завдяки зусиллям дорожників та тісній співпраці з військовими.

Як повідомляв Укрінформ, 2 серпня Державна прикордонна служба України заявила, що з території росії продовжують обстрілювати прикордонні громади Чернігівської й Сумської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-