На Донеччині за добу рятувальники евакуювали 340 цивільних

На Донеччині за добу рятувальники евакуювали 340 цивільних

Фото
Укрінформ
На Донеччині за минулу добу рятувальники ДСНС евакуювали з обстрілюваних ворогом населених пунктів 340 цивільних місцевих мешканців. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області.

Зазначається, що за минулу добу особовим складом Головного управління була проведена евакуація 12 осіб з Краматорського та Бахмутського районів. Також під час евакуації на залізничному вокзалі в місті Покровськ рятувальниками була надана допомога 219 особам, з них 14 дітей та дев'ять осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Зокрема, особовим складом ГУ під час евакуації в місті Торецьк ще було надано допомогу 109 особам, з них 43 дитини та три особи з обмеженими фізичними можливостями.

«Всього з 24.02.2022 року евакуйовано з населених пунктів Донецької та Луганської областей співробітниками підпорядкованих підрозділів Головного управління 9553 особи», - констатували в управлінні.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

Читайте також: Війська рф накрили вогнем 17 населених пунктів на Донеччині, є загиблі та поранені

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Донецькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-