Національний університет кораблебудування розпочне навчальний рік попри обстріл рф - Кім

Національний університет кораблебудування розпочне навчальний рік попри обстріл рф - Кім

Укрінформ
Національний університет кораблебудування (НУК) у Миколаєві розпочне навчальний рік попри намагання російських терористів зруйнувати його ракетними ударами.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 27 липня, передає кореспондент Укрінформу.

«Національний університет кораблебудування у Миколаєві розпочне навчальний рік з 15 вересня, попри намагання російських терористів знищити його ракетними ударами. Зараз там іде підготовка до навчального процесу, у тому числі й у режимі офлайн. Ми відрізали зруйнований корпус від експлуатації, а та частина, яку можна використовувати, буде працювати. Наразі ремонтуємо зруйновану котельню, щоб подати тепло на корпуси та гуртожиток», - сказав Кім.

Читайте також: За останню добу ворог майже пів сотні разів вдарив по Миколаївщині - Кім

За його словами, увесь викладацький склад на місці і готовий працювати. Це ж саме стосується й інших закладів вищої освіти – там, де є можливість вирішити безпекові питання, навчання проводитиметься в офлайні, якщо ні, то дистанційно. Щодо шкіл та дошкільних навчальних закладів, то там освітній процес, швидше за все, проходитиме в режимі онлайн.

Як повідомлялося, 15 липня ворог завдав ракетних ударів по двох університетах Миколаєва – НУК та Миколаївському Національному університету імені Сухомлинського (колишній педінститут). Були зруйновані навчальні корпуси та інфраструктура.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-