У Генічеському районі загарбники поширюють фейки про пенсії

У Генічеському районі загарбники поширюють фейки про пенсії

Укрінформ
В окупованому Генічеському районі Херсонщини росіяни поширюють фейки, що Україна відмовляється виплачувати пенсії, а тому пропонують стати на пенсійний облік до них.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«У Генічеську окупанти спільно з місцевими колаборантами відкрили своє «районне відділення Управління Пенсійного фонду Херсонської області». Вони поширюють фейки, що нібито Україна відмовляється виплачувати пенсії, а тому пропонують стати на пенсійний облік до них», - йдеться у повідомленні.

У ОВА підкреслюють, що це відверта брехня, оскільки Україна продовжить нарахування пенсійних виплат кожному жителю області.

Читайте також: На захопленій Херсонщини «міняйла» підвищують відсотки на зняття готівки

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники погрожують працівникам Укрпошти. Херсонська дирекція "Укрпошта" тимчасово зупинила діяльність із 1 липня. На Херсонщині загарбники розганяють фейки, що Україна відмовилася від пенсійного забезпечення в регіоні.

30 травня загарбники відключили в області інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають мешканців області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-