Мешканцям Сум та Білопілля радять на вихідні виїхати з міст через високу загрозу обстрілів

Мешканцям Сум та Білопілля радять на вихідні виїхати з міст через високу загрозу обстрілів

Укрінформ
На Сумщині міські голови міст Білопілля та Суми радять містянам виїхати з міст на вихідні - через високу загрозу російських обстрілів.

Як написав у Фейсбуці міський голова Білопілля Юрій Зарко, це потрібно задля убезпечення громадян від обстрілів росіян, які з високою ймовірністю посиляться цими вихідними, передає Укрінформ.

"Шановні білопільці! Схоже, що нас чекають непрості вихідні. Тому я порадив би тим, у кого є така можливість, виіхати на пару днів до родичів у села, подалі від кордону хоча б на 40 км. В першу чергу це стосується тих, у кого є малі діти! Бережіть себе!" - написав Зарко.

Він відкинув закиди щодо сіяння паніки та сказав, що зберегти людське життя та дитячу психіку важливіше.

Також міський голова Білопілля зазначив, що сьогодні та завтра (17 липня ) автобусний маршрут №5 буде працювати в постійному режимі до 19-00. Тому всі бажаючі без проблем зможуть дістятися до залізничної чи авто станцій.

Учора з такою ж заявою до мешканців обласного центру Сумщини звернувся міський голова Сумів Олександр Лисенко.

Тим, хто не може виїхати з міста із різних причин, міський голова радить менше відвідувати місця скупчення людей протягом вихідних, залишатися вдома та у разі повітряної тривоги не виходити на вулиці, а знаходитися в укриттях.

Читайте також: На Сумщині автомобіль із цивільними підірвався на міні

Як повідомлялося, за ніч та зранку 16 липня ворог обстріляв чотири громади на Сумщині, є значні руйнування в Есманській.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-