Пункт пропуску «Краківець» на тиждень закриває виїзд для легковиків

Пункт пропуску «Краківець» на тиждень закриває виїзд для легковиків

Укрінформ
У пункті пропуску "Краківець" на кордоні з Польщею з 18 липня буде тимчасово зупинений рух легкового транспорту на виїзд з України.

Як передає Укрінформ, про це Державна митна служба повідомляє у Телеграмі.

"З 08:00 18 липня 2022 року у пункті пропуску "Краківець-Корчова" на кордоні з Польщею розпочнуться роботи щодо дооблаштування пункту пропуску в рамках проєкту "Відкритий кордон". У цьому зв’язку пропуск легкових автомобілів на виїзд з України тимчасово здійснюватися не буде", – йдеться у повідомленні.

Митники закликають громадян обирати інші пункти пропуску під час планування поїздок до Польщі. Зокрема, найближчим є "Грушів - Будомєж".

Роботи триватимуть орієнтовно близько тижня. Про відновлення повноцінного функціонування пункту пропуску буде повідомлено додатково.

Читайте також: Депортованих громадян без документів можуть ідентифікувати на кордоні – ДПСУ має бази даних

Наголошується, що легкові автомобілі на в’їзд через пункт пропуску "Краківець" і вантажний транспорт в обох напрямках слідуватимуть без змін.

Як повідомляв Укрінформ, у червні в пункті пропуску "Краківець - Корчова" пропускна здатність була збільшена на 50 відсотків. У межах проєкту "Відкритий кордон" відкриті 10 смуг пропуску для вантажних автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-