У Львові відновлюють заняття з медичного вишколу для цивільних

У Львові відновлюють заняття з медичного вишколу для цивільних

Укрінформ
У Будинку воїна у Львові відновлюють заняття з медичного вишколу цивільного населення.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської обласної ради, передає Укрінформ.

«Цинічні обстріли росією мирного населення вкотре довели, що кожен українець повинен володіти базовими навичками домедичної підготовки, аби у випадку небезпеки врятувати чиєсь життя, тому працівники комунального закладу Львівської обласної ради «Будинок воїна» запрошують на курси «Медичний вишкіл для цивільного населення», - йдеться у повідомленні.

До проведення тренінгів залучені фахівці Українського лікарського товариства у Львові, Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти, Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Ордену Святого Пантелеймона, Львівської обласної організації «Товариство Червоного Хреста».

«Як зупинити кров, відновити дихання, як користуватися турнікетами та джгутами – цими та багатьма іншими знаннями з усіма охочими ділитимуться лікарі та парамедики. Щиро віримо, що ці знання допоможуть врятувати комусь життя. Ми дуже хочемо охопити таким навчанням якнайбільше людей, аби в кожній сім'ї була людина, яка володіє відповідними знаннями», - наголошують організатори.

Для участі в навчанні слід заповнити реєстраційну форму.

Читайте також: На залізничному вокзалі у Львові започаткували ековолонтерство

Як повідомляв Укрінформ, раніше Міністерство цифрової трансформації опублікувало перелік безоплатних сервісів для онлайн-консультацій із лікарями під час воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-