На Київщину перемістилися 17 підприємств у рамках програми релокації

На Київщину перемістилися 17 підприємств у рамках програми релокації

Укрінформ
У рамках урядової програми релокації до Київщини перемістилися 17 компаній, 34 розглядають пропозиції вільних виробничих та складських площ для переміщення.

Як передає кореспондент Укрінформу, про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба у Телеграмі.

«Київська область продовжує приймати підприємства з інших регіонів України, де ведуться бойові дії. У рамках Урядової програми релокації українських підприємств до пристоличного регіону вже перемістилися 17 компаній», - сказав Олексій Кулеба.

Він додав, що наразі свої потужності транспортують 4 підприємства, а ще 34 розглядають пропозиції вільних виробничих та складських площ для переміщення.

У КОВА наголошують, що створення нових робочих місць та відновлення економічної стабільності регіону є одним із пріоритетів області. Підтримуючи роботу підприємців, Київщина може підвищити свою економічну спроможність.

Читайте також: В Івано-Франківськ за програмою релокації бізнесу переїхав Запорізький завод кольорових металів

Як повідомляв Укрінформ, Український союз промисловців і підприємців (УСПП) пропонує Кабінету Міністрів збільшити кількість регіонів для релокації підприємств, що знаходяться в зоні активних бойових дій. Наразі таких є 9.

Фото: uspp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-