На Вінниччині викрили чоловіка, який працював на рф і

На Вінниччині викрили чоловіка, який працював на рф і "днр" - поліція

Укрінформ
На Вінниччині поліцейські затримали уродженця Донеччини, який працював на росію та «днр».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області, передає Укрінформ.

«Під час проведення оперативно-профілактичних заходів працівники Управління карного розшуку обласного главку та відділення поліції №1 Могилів-Подільського районного відділу поліції викрили чоловіка, який працював на спецслужби так званої «днр» та росії», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, при перевірці оперативної інформації поліцейські встановили, що 34-річний громадянин, уродженець Донеччини, підписаний на телеграм-канали, які підтримують збройну агресію росії щодо України. Під час огляду його ноутбука виявлено інформацію, що свідчить про можливу причетність до підривної діяльності та співпраці зі спеціальними службами днр та росії.

Він повідомив, що у 2017 році його завербував співробітник мгб так званої "днр". Саме від нього фігурант отримував завдання щодо збору інформації про військовослужбовців ЗСУ, місця їх дислокації та озброєння, яку надалі передавав через мережу інтернет за винагороду у сумі 1000 доларів США.

Чоловіка передали співробітникам СБУ у Вінницькій області для встановлення всіх обставин і фактів співпраці з ворогом.

Читайте також: У громаді на Вінниччині організували наметовий табір для постраждалих від війни

Як повідомлялось, на Вінниччині відкрили 52 кримінальних провадження, пов'язаних із колабораціонізмом і проросійською пропагандою.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-