У «ДТЕК» спростували інформацію про можливе відключення світла в Донецькій області

У «ДТЕК» спростували інформацію про можливе відключення світла в Донецькій області

Укрінформ
Попри складну ситуацію в регіоні, енергетики не планують жодних відключень електроенергії в Донецькій області.

Про це повідомляє пресслужба «ДТЕК Донецькі електромережі» в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У мережі шириться повідомлення про можливе відключення електроенергії у Донецькій області. Ця інформація не відповідає дійсності. ДТЕК Донецькі електромережі не планує жодних відключень», — йдеться в повідомленні.

У компанії наголошують, що ситуація в області дуже складна. Обладнання та лінії електропередач часто руйнуються та пошкоджуються через ворожі обстріли. Однак фахівці продовжують працювати та забезпечувати електроенергією клієнтів, де це є можливим.

Також повідомляється, що в компанії розроблені спеціальні інструкції на випадок критичних ситуацій, що дозволяють енергетикам виконувати свої обов’язки та забезпечувати роботу інфраструктури електромереж.

У «ДТЕК Донецькі електромережі» запевняють, що у разі пошкодження обладнання через бойові дії об’єктів електропостачання фахівці робитимуть все необхідне для якнайшвидшого відновлення їх роботи, щойно припиняться обстріли та збройні сили дадуть дозвіл на проведення робіт.

Читайте також: До 19 населених пунктів Донеччини частково або повністю повернули світло

Як повідомлялося, протягом 8 липня відновлено електропостачання близько 22 300 споживачам, які були знеструмлені через бойові дії. Зокрема, у Донецькій області світло вдалося повернути 11,9 тис. споживачів. Станом на 9 липня без едектропостачання в Донецькій області залишалося близько 349,1 тис. споживачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-