У Маріуполі ексгумацію відтепер проводить слідком рф

У Маріуполі ексгумацію відтепер проводить слідком рф

Укрінформ
У Маріуполі загарбники поновили ексгумацію по дворах багатоповерхівок.

Про це повідомляє у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

"Тепер ексгумацію проводить слідчий комітет рф. Трупи викопують, поміщають в пластикові пакети і автівкою «Груз 200» вивозять прямо в Старий Крим. Там уже навалом в братську могилу", - написав радник мера.

Перші ексгумації проходять в районі проспекту Свободи. Поки викопують тіла, слідчі чи просто військові допитують мешканців про подробиці загибелі. У підсумку, після «прозорих натяків» людини з автоматом, виходить, що всіх убила "українська армія". Фабрикування фейкових доказів на марші.

Читайте також: За два місяці у Маріуполі померли близько 1800 людей

Як повідомлялось, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване ворожими обстрілами. Знищені та розбиті підприємства, міська комунальна інфраструктура, школи, дитсадки, лікарні, житлові будинки.

Маріуполь сьогодні без нормального постачання світла, води, газу. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. - депортовані до росії та тимчасово окупованих територій Донецької області.

Читайте також: Через нестачу ліків у Маріуполі людям ампутують кінцівки за незначних поранень

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних хвороб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-