На Київщині розчистили вже понад 500 кілометрів державних доріг

На Київщині розчистили вже понад 500 кілометрів державних доріг

Фото
Укрінформ
На Київщині від наслідків російського військового вторгнення вже розчищено 514 км державних доріг та вулиць.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Укравтодор у Фейсбуці.

"514 км державних доріг та вулиць 9 постраждалих населених пунктів розчищено від наслідків російського військового вторгнення. Продовжуємо відновлювати життєдіяльність у прилеглих до столиці містах і селах, звільнених від російських окупаційних військ", - йдеться в повідомленні.

На Київщині розчистили вже понад 500 кілометрів державних доріг / Фото: Укравтодор

Зокрема, роботи ведуться в Ірпені, Бучі, Ворзелі, Гостомелі, Горенці, Макарові, Бородянці, Озері та Романівці. Всі ці населені пункти прибирають від будівельних матеріалів, сміття та бруду.

"9 доріг державного значення, котрі постраждали від наслідків ведення бойових дій, також очищаємо та прибираємо, ліквідовуємо ямковість, поновлюємо розмітку та дорожні знаки", - зауважили в Укравтодорі.

Читайте також: В Україні вже розчистили 938 кілометрів доріг і збудували 41 тимчасову переправу

Крім того, проїзд забезпечено через 20 тимчасових переправ поблизу зруйнованих та пошкоджених мостів. На трасі М-06 Київ – Чоп поблизу Стоянки ведуться роботи по правому проїзду, рух по лівому проїзду мосту наприкінці травня було відкрито для всіх видів автотранспорту.

Як повідомлялося, станом на початок червня загальна сума прямих збитків економіки України від пошкодження та руйнування росіянами житлових і нежитлових будівель та інфраструктури становила $103,9 млрд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-