Ексмеру Южноукраїнська оголосили підозру в побитті заступниці

Ексмеру Южноукраїнська оголосили підозру в побитті заступниці

Фото
Укрінформ
На Миколаївщині ексмеру Южноукраїнська, якого тиждень тому відправили у відставку, повідомлено про підозру за фактом заподіяння тілесних ушкоджень службовій особі.

Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура у Телеграмі, передає Укрінформ.

“За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчими повідомлено про підозру колишньому Южноукраїнському міському голові за фактом заподіяння легкого тілесного ушкодження службовій особі, у зв’язку з її службовою діяльністю (ч. 2 ст. 350 КК України)”, - йдеться у повідомленні.

За даними слідства, у березні 2022 року під час наради з приводу розподілу гуманітарної допомоги між мером та його 41-річною заступницею виник конфлікт. Як зазначається підозрюваний, "зневажаючи правилами поведінки в органі місцевого самоврядування", завдав жінці декількох ударів, чим спричинив легкі тілесні ушкодження.

Читайте також: Працівника Південноукраїнської АЕС підозрюють у підтримці збройної агресії рф проти України

Тепер колишньому міському голові загрожує обмеження волі терміном до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв Укрінформ, 16 червня депутати Южноукраїнської міськради достроково відправили у відставку міського голову Валерія Онуфрієнка.

Фото: Южноукраїнська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-