У Лисичанську сотні людей ховаються від обстрілів у підвалах без води та їжі

У Лисичанську сотні людей ховаються від обстрілів у підвалах без води та їжі

Укрінформ
Сотні людей у Лисичанську на Луганщині змушені переховуватися в підвалах і льохах, часто залишаючись без засобів для існування.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передає Укрінформ.

«Ворог продовжує тактику тотального знищення і вкотре завдав ударів по Лисичанську. В місті пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС вкотре виїжджали на ліквідацію пожеж, що сталися внаслідок обстрілів. Сотні людей застрягли у підвалах. Багато хто сидить без їжі та води. У підвалах малі діти, жінки, старенькі», - йдеться в повідомленні.

Воду та харчі для людей продовжують підвозити рятувальники. Зокрема, вчора лисичанам доправили гуманітарну допомогу та понад 30 тонн води.

Ситуація загалом на Луганщині є дуже важкою з перших днів війни. Армія російських загарбників цинічно знищує міста, випалюючи все та рівняючи будинки із землею. Московитів не цікавлять міста та люди, їм потрібна лише територія, констатує пресслужба ДСНС.

Читайте також: Під ворожим вогнем евакуювали 52 мешканців Лисичанська та Привілля

Протягом доби внаслідок обстрілів сталися значні руйнації в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Вікторівці, Новоіванівці, Вовчоярівці, Нирковому та Гірському.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська постійно обстрілюють Луганщину з усіх видів озброєння, руйнуючи житлові будинки, інфраструктуру, вбиваючи мирних мешканців.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-