На Миколаївщині у росіян багато зброї, але бракує вояків, які вміють стріляти - Кім

На Миколаївщині у росіян багато зброї, але бракує вояків, які вміють стріляти - Кім

Укрінформ
На Миколаївщині російські загарбники постійно поповнюють запаси зброї, реактивних систем, ствольної артилерії, але у них дефіцит кадрів, які вміють стріляти.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім під час національного телемарафону, передає кореспондент Укрінформу.

“На Миколаївщині російські загарбники постійно поповнюють запаси зброї, реактивних систем, ствольної артилерії і таке інше, які були знищені нашими захисниками. Але важливіше те, що у них дефіцит кадрів, які вміють стріляти, тобто людей. Їхні військові не хочуть воювати”, - сказав Кім.

Читайте також: Ворог у наступ не йде, але постійно обстрілює Миколаїв та область - Кім

За його словами, здалеку росіяни ще стріляють з артилерії та РСЗО, бо це, на їхю думку, безпечно. А коли справа доходить до близького контакту, то тікають, бо бояться. Але, додав Кім, навіть і так українські захисники палять ворожу техніку і нищать загарбників.

“Та це не применшує небезпеку з їхнього боку. Вони поповнюють свої резерви і обстрілюють наші міста і села”, - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: На Миколаївщині за добу російські загарбники поранили 23 людини

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-