«Маячня божевільного»: Гайдай висміяв заяву одного з ватажків «днр» про блокаду Сєвєродонецька

«Маячня божевільного»: Гайдай висміяв заяву одного з ватажків «днр» про блокаду Сєвєродонецька

Укрінформ
Очільник Луганщини Сергій Гайдай різко відповів на заяву т. зв. заступника начальника управління «народної міліції днр» едуарда басуріна про буцімто блокування Сєвєродонецька російськими військами.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Маячня від божевільного. Вони тепер, здається, щодня будуть щось вигадувати про Сєвєродонецьк. Взяти не можуть – отже, будуть брехати, що захопили. Обласний центр Луганщини поламає вам усі зуби, рашисти! Сєвєродонецьк - не заблокований!! Просто в місті фасують росіян в кульки», - зазначив Гайдай.

Читайте також: Гайдай: ворог контролює 70% Сєвєродонецька, на «Азоті» ховаються майже 500 людей з дітьми

Як повідомляв Укрінформ, про «заблокованих» на Сєвєродонецькому «Азоті» українських військових заявляв т. зв. «посол лнр у московії родіон мірошник (колишній прессекретар ексочільника Луганщини Олександра Єфремова). Як з’ясувалось тоді ж, ця заява виявилася фейком.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-