У Маріуполі загарбники почали видавати російські пенсії

У Маріуполі загарбники почали видавати російські пенсії

Укрінформ
У захопленому Маріуполі загарбники почали видавати пенсії від росії, черга розписана на місяць.

Про це повідомив у Телеграмі радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Укрінформ.

«Окупанти почали видавати пенсії від росії в Маріуполі. За їх даними зареєстровано близько 47 тис. пенсіонерів, однак наші джерела повідомляють, що близько ще 10 тис. маріупольців принципово не подали документи на подачки окупантів. В перерахунку на гривню пенсія складає 2,6 тис. грн», - написав Андрющенко.

За його словами, видача пенсій очікувано перетворилась на чергове «пекло і знущання». Черга розписана до кінця місяця, але це не рятує від хамства та битви за виживання.

«Головне питання - звідки гроші і як видають. Видають готівкою, яку напередодні броньовиками було завезено. В рублях. Це прекрасно демонструє міць російської економіки та чесність звітів путіна про економічні прориви. Тупо штампують стільки готівки, скільки потрібно. Сучасна історія грошей росії такий самий фейк, як і сама росія», - зазначив радник мера.

Він оприлюднив відео з місця, де проходить видача пенсій – під палючим літнім сонцем велика черга пенсіонерів очікують гроші.

Читайте також: Херсонщину можуть спробувати «приєднати» до рф за результатами «соцопитування» – розвідка

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь сьогодні без нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули до 22 тис. мирних жителів. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відновлення життя міста».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-